Monday, 4 Mar 2024

Hva er salsa?

I denne artikkelen skal vi skal vi snakke om hva salsa er. Da mener vi altså ikke det spanske ordet for “saus”, men vi snakker om selve dansen. Det første vi skal gjøre er altså å definere hva salsa er for noe. Etter at vi har snakket om dette så skal vi se på hva vi kan gjøre for å lære oss, og det som kommer til å ligge i hovedfokus er hva vi kan gjøre utenom selve treningen.

Salsa

Når vi snakker om salsa så er det faktisk en slags bevegelse vi snakker om. Det finnes mange forskjellige typer danser og musikk som er inkludert i kategorien salsa. I salsamusikk og dans så har vi noe som heter for en claverytme og dette er det som bestemmer takten i dansen.

Det finnes som sagt mange stiler, men den kubanske stilen casino er kanskje den mest kjente stilen, eller i det minste dem som er mest aggressiv.

Her ser man også at det maskuline og feminine jobber sammen for å skape en fantastisk dans, og salsa er også kjent for å være en veldig sexy dans. Dersom du har lyst til å gro et skjegg til anledningen så kan du skaffe deg en skjegg transplantasjon for å fremskynde prosessen.

Ferdigheter

For å lære seg salsa så er det klart at vi bare på å begynne å øve på dette. I de fleste byene så finnes det folk som jobber med å lære bort denne typen dans til folk som er interesserte. Derfor så trenger du egentlig bare å søke opp etter noen som kan lære bort salsa i ditt område.

For å danse denne typen dans så må man egentlig være veldig komfortabel med å være nære folk. Når man danser må man være veldig tett inntil hverandre, så det er viktig at vi er komfortable med dette. Det er også viktig at vi er i god nok form til å kunne utføre denne dansen.

Det første vi bør fokusere på er å begynne med utholdenhetstrening. Det vil altså si at vi kan begynne å jogge og svømme. Etter at vi har en bedre kondisjon så kan vi begynne med yoga for fleksibilitet og balanse. Til slutt kan vi begynne med meditasjon for å kunne øke konsentrasjonen vår. Dette er ting vi bør gjøre på siden for å kunne øke selve potensialet vårt innen denne dansen.

Det er også veldig viktig å ha et godt øre og høre rytmen i musikken for å kunne utføre alle de riktige trinnene.

Det siste vi kan huske på er å holde en riktig diett for å holde oss i riktig form, og dersom vi følger alle disse hintene så kan vi melde oss på kurs og bli flink veldig raskt.

magazine-o