Thursday, 8 Jun 2023

Inviter til salsafest!

Temafester har blitt mer og mer populært de siste årene, og det finnes nesten ikke grenser for hva man kan få til å stelle i stand ved hjelp av litt kreativitet og gode produkter. Enten det er snakk om en bursdag eller bare en unnskyldning til å ta seg en fest, så kan du følge disse tipsene for å gjøre ditt neste arrangement til en skikkelig salsakveld!

Velg et passende sted

Hvis man skal ha salsafest, så må man nesten regne med at det kommer til å bli litt dansing. Tenk over hvor mange gjester du ønsker å invitere, men husk at ikke alle kommer til å danse. En grei regel kan være at man setter av nok danseplass til halvparten av gjestene. I tillegg burde man ha et området litt borte fra musikken, der folk kan sitte å prate uten at de trenger å rope. Det er heller ikke alle som kan å danse salsa, men dette kommer jeg straks tilbake til.

Dekorasjoner

Tenk farger, farger, farger! Bruk krepp-papir til å lage dekorasjoner, eller bestill dem gjennom for eksempel partyking hvis du har lyst til å spare tid. Her kan du gå amok med både discolys, lyslenker bannere og fargerike dekorasjoner. Hva med å lage en ballongbue? Hold deg til de samme fargene gjennom hele prosessen, så blir det et ryddigere inntrykk. Fine tropiske farger er rosa, grønn, gul, rød og blå.

Mat

Litt enkel fingermat burde holde på en slik type fest. Du kan for eksempel lage quesadillas eller chorizo, kjøre på med cubansk inspirert tapas, eller bare kjøre på med potetgull og dipp. Husk i alle tilfeller en skål med salsa for å sette stemningen!

Til å drikke er både vann og ulike typer fruktjuice et godt valg som alkoholfritt. Gjestene tar nok gjerne med alkohol selv også, men som vertskap kan du gjerne stille med en stor skål margaritas! Margaritas har base i tequila, og man burde ta en runde med shots i løpet av kvelden også, for de som ønsker det.

Aktiviteter

Her begynner den virkelige moroa! Som tidligere nevnt så er det ikke alle som kan å danse salsa fra før, og de kan kvie seg for å prøve å danse i offentlighet. For å hjelpe flere av festdeltagerne med å løsne på snippen, kan du rett og slett leie deg en salsainstruktør som kan få festen i gang, og lære gjestene de viktigste stegene. En annen morsom aktivitet er å lage en fotoboks med tropisk salsatema. Her kan du skape en tropisk bakgrunn, og låne ut morsomme briller eller kostymer som gjestene kan ta bilder i. Ikke bare blir du sittende igjen med en masse morsomme bilder, gjestene kommer også til å ha det veldig gøy!

magazine-o