Monday, 4 Mar 2024

Salsa arrangementer i Norge

 

Det finnes flere ulike salsa arrangementer i Norge i 2018. Salsa er en dansestil som vokser globalt, og vi her i Norge har også tilstelninger med ulike opptredener innenfor den sensuelle og fengende dansen.

Dance Awards 2018
27. januar 2018 ryker det avgårde med Norges Danseforbunds Dance Awards. Denne kan sees på som Danseforbundets svar på Idrettsgallaen. I løpet av kvelden er det flere hyllester til mennesker som har gjort en bemerkningsverdig innsats innenfor salsa og annen dans det siste året.

Det blir delt ut så mange som 12 priser, og det blir et forrykende show med noen av verdens beste dansere. Ved å møte opp får man se flere verdensmestere som utøver sin store lidenskap på samme scene.

Programmet står på fra klokken 18.00 til 22.30, og for 11. gang inviterer Norges Danseforbund til en fantastisk fest!

NM i salsa 2018
Her løper påmeldingsfristen ut 28.02.2018, og arrangementet tar sted 02.03.2018. I fjor gikk sølvmedaljen i cubansk salsa til et par som bare danser for gøy, og det er mer moro å få med seg under årets NM i salsa!

NNM i swing, salsa og hip-hop
Nord-norsk mesterskap i swing, salsa og hip-hop er en stor begivenhet. I år skal arrangementet ta sted 14. april 2018, på Ofelas Arena i Kirkenes.

Andre arrangementer
Selv om de tre konkurransene ovenfor er desidert de største innenfor salsa i Norge, kan man finne flere mindre arrangementer lokalt. Det er også lurt å holde seg oppdatert på nye arrangementer via Norges Danseforbunds hjemmeside, slik at man ikke går glipp av muligheten til å prøve seg ut på en konkurranse, eller som en seer, på en av Norges hete salsa arrangement.

magazine-o